Cultura

Joan Miquel Oliver presenta nou disc a l'Illa Diagonal

Joan Miquel Oliver, més conegut per ser el responsable de moltes de les lletres de la formació mallorquina Antònia Font, actuarà el proper dimarts 19 de juny a l’Fnac de l’Illa Diagonal.

El tema que dóna nom al seu segon disc Sa núvia morta, és alhora dolç i electrònic, amb una revisió de Chopin que sona com des de dins d’una caixa de música o des del fons del mar.

Amb tot, es pot dir que el hit del disc serà, sense cap mena de dubte, la cançó Hansel i Gretel, psicodèlica i per ballar sense estroncar-se, amb un videoclip senzill i colorista que ja es por cercar al youtube.

Després de l’èxit del seu primer disc en solitari Surfistes en càmera lenta, Joan Miquel Oliver ha apostat per una producció molt més elaborada, lletres psicodèliques –a les quals ja haurien d'estar acostumats– atmosferes futuristes i, en definitiva, música amb molta textura. Alló que sí ens ha d’estranyar és que encara no l'hagin convidat al Sónar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.