Dossier

Un moment de la V a Barcelona, durant la Diada d'aquest any. Foto:ALBERT SALAMÉ.

El ressò dels procés

Què pensa la resta del món sobre el procés independentista català? Com ens veuen i què n'opinen? Ens entenen? Els ha sorprès? Creuen que Catalunya té possibilitats d'arribar a ser un estat independent? Les respostes a totes a aquestes qüestions són múltiples i diverses. Presència recull i tradueix vint-i-cinc articles publicats a la premsa internacional sobre el procés sobiranista català des del 2012 fins l'actualitat.

26/10/2014

Països Catalans

El judici i l'ajusticiament són dos dels moments més intensos a la Fira de les Bruixes. Foto:AJUNTAMENT SANT FELIU SASSERRA

Les bruixes estrenen guió

Sant Feliu Sasserra celebrarà, l'1 de novembre, la Fira de les Bruixes amb un nou argument per recrear de forma lliure fets ocorreguts al segle XVII.

26/10/2014

L'aparador dels vins DO Terra Alta

Gandesa mostrarà a la Festa del Vi tota la potència del sector vitivinícola de la comarca.

26/10/2014
Premi Presència
de Periodisme 2014

Llegiu les bases

Més informació

Última portada

Presència és una capçalera històrica de la premsa en català que des de l'estiu del 2001 és la revista setmanal en català amb més difusió, amb uns 65.000 exemplars de mitjana. La revista arriba cada setmana als més de 370.000 lectors provinents de les publicacions que la distribueixen: El Punt Avui, El 9 Nou, Diari de Balears i Diari d'Andorra.

Presència arriba d'aquesta manera a gairebé tot el territori de parla catalana, des de València fins a Andorra, passant per la Catalunya central i les Illes Balears.

Presència és un suplement 'diferent', que cada setmana presenta als seus lectors, entre altres seccions, un dossier d'un mínim de sis pàgines, on aprofundeix temes d'actualitat des d'una òptica particular. La revista es complementa amb entrevistes amb personatges de relleu, reportatges, seccions fixes com les de llibres, música, art i la xarxa. Escriptors i periodistes de reconegut prestigi col·laboren habitualment a Presència, com ara Eva Vàzquez, Tura Soler, Germà Capdevila, Xavier Cortadellas, Guillem Frontera, Vicenç Pagès, Melcior Comes, Xevi Planas, Jordi Llavina, Andreu Mas, Antoni Dalmases i Carles Ribera.

El director de Presència és el periodista Miquel Riera.