Dossier

Un moment de la gran concentració a Barcelona. Foto:ELISABETH MAGRE

Les fotos de la Diada

Presència us ofereix aquest cap de setmana un monogràfic especial de 64 pàgines amb totes les fotografies de la gran mobilització celebrada a Barcelona durant la Diada Nacional de Catalunya. S'hi recullen més de dues-centes imatges sobre la gran manifestació, justament coincidint amb els tres-cents anys de la caiguda de Barcelona a mans borbòniques i la pèrdua de les llibertats catalanes. La revista es nodreix de la feina feta per la desena de fotògrafs desplegats pel diari que van captar la gran V de la victòria des de tots els punts de vista.

14/09/2014
Premi Presència
de Periodisme 2014

Llegiu les bases

Més informació

Última portada

Presència és una capçalera històrica de la premsa en català que des de l'estiu del 2001 és la revista setmanal en català amb més difusió, amb uns 65.000 exemplars de mitjana. La revista arriba cada setmana als més de 370.000 lectors provinents de les publicacions que la distribueixen: El Punt Avui, El 9 Nou, Diari de Balears i Diari d'Andorra.

Presència arriba d'aquesta manera a gairebé tot el territori de parla catalana, des de València fins a Andorra, passant per la Catalunya central i les Illes Balears.

Presència és un suplement 'diferent', que cada setmana presenta als seus lectors, entre altres seccions, un dossier d'un mínim de sis pàgines, on aprofundeix temes d'actualitat des d'una òptica particular. La revista es complementa amb entrevistes amb personatges de relleu, reportatges, seccions fixes com les de llibres, música, art i la xarxa. Escriptors i periodistes de reconegut prestigi col·laboren habitualment a Presència, com ara Eva Vàzquez, Tura Soler, Germà Capdevila, Xavier Cortadellas, Guillem Frontera, Vicenç Pagès, Melcior Comes, Xevi Planas, Jordi Llavina, Andreu Mas, Antoni Dalmases i Carles Ribera.

El director de Presència és el periodista Miquel Riera.