Comunicació

L'Agenda del Pagès 2011

Demà surt a la venda l'agenda amb els consells d'agricultura i jardinera, les fires i les festes, un dossier sobre els mercats i un altre sobre els peixos de la costa

L'Agenda del Pagès és una eina útil i pràctica per
als usuaris
més directes

El Punt i l'Avui posen a la venda a partir de demà
diumenge l'Agenda del
Pagès 2011, que es podrà comprar a totes les llibreries i quioscos del país,
al preu de 4 euros. Es tracta d'un producte pensat com una agenda de la
setmana amb tots els consells per a la gent que treballa en la pagesia, però també per a les persones aficionades a l'horticultura i la jardineria.

L'Agenda del Pagès, que arriba a la vint-i-sisena edició, vol ser una eina útil i pràctica per als usuaris més directes però també per al gran públic. Enguany té un total de 228 planes, que estan distribuïdes en cinc grans blocs. El primer és l'agenda de l'any amb les dites populars, el calendari agrari i el fiscal, les feines als camps i als horts, l'arboricultura, la jardineria, la ramaderia, l'aviram, l'apicultura, la maquinària i les fires, sempre mes a mes.

Segueix un ampli directori d'adreces, amb taules de preus, climodiagrames, l'evolució dels arrendaments, els dies que hi ha mercat a tots els pobles de Catalunya, les festes majors i les festes tradicionals.

L'any passat es va començar una sèrie dels principals mercats de Catalunya, que continua enguany amb vuit mercats més. Hi ha les característiques, la història, els productes
que s'hi venen, les singularitats de l'entorn immediat, etc. Són els mercats d'Amposta, Berga, el Vendrell, Girona, les Borges Blanques, Mataró (la plaça de Cuba), Sant Feliu de Guíxols i Tremp.

A cada agenda també
es dedica un monogràfic a un producte del territori, que en aquesta ocasió és
el peix de la costa, que es pot trobar a les parades
dels mercats coberts.

Finalment, hi ha una guia comercial, amb els anunciants i les adreces d'interès per temes.

Des dels seus inicis, l'Agenda del Pagès que edita el grup Hermes ha estat codirigida per Josep Guix i Anna Roca, que disposen de col·laboradors a tot el territori. Cal destacar les
il·lustracions del dibuixant Tavi Algueró, i la de la
portada, a càrrec de Josep Duixans. La maquetació
ha anat a càrrec de la
Núria Pruneda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.