Societat

Puig respon a Navarro que suprimirà els 80 km/h

El director de la DGT va avisar que augmentaran els accidents si es suprimeix la mesura

El conseller li recorda que ell no ha implantat la limitació a la resta de l'estat

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha recordat al director de la Direcció General de Trànsit (DGT) que ell no ha implantat la limitació dels 80 km/h a la resta de l'estat on té potestat per fer-ho. “El senyor Pere Navarro confon peres amb pomes perquè la limitació no és una mesura de seguretat, sinó ambiental”, ha subratllat. “El govern eliminarà la limitació dels 80 km/h”, però, ha explicat, es farà de manera que les mesures de velocitat variables que s'implantin en les vies d'accés a Barcelona conjuguin encertadament “seguretat, mobilitat i respecte al medi ambient”.

D'aquesta manera el conseller ha respost les declaracions que aquest dijous Pere Navarro va fer per qüestionar l'eliminació del límit de velocitat de 80 km/h d'un dia per l'altre perquè comportarà, segons el director de la DGT, “un augment d'accidents i víctimes”, i el govern haurà d'assumir “la responsabilitat”.

Puig també ha criticat l'anterior Departament per presentar xifres mediambientals 'excessivament ideològiques' sobre els 80 km/h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.