Política

Mas i Camps abordaran el 20 d'abril a València el tancament de TV3

Els presidents català i valencià tractaran també sobre el corredor mediterrani

Homs destaca el contrast de la situació a València amb la bona entesa amb el govern balear

El president de la Generalitat catalana, Artur Mas, es reunirà amb el seu homòleg valencià, Francisco Camps, el 20 d'abril a València per abordar, entre d'altres coses, el cas del tancament de TV3 al País Valencià. Així ho ha anunciat el portaveu del govern català, Francesc Homs, qui, a més, ha volgut contrastar la bona entesa que hi ha amb el govern balear pels “espais de reciprocitat” en oposició amb el govern valencià. Homs ha insistit que la reunió té l'objectiu inicial de tractar el cas del corredor mediterrani, però que també tractaran el cas de TV3. “Dos no s'entenen si un no vol. Amb la pistola al pit no es pot anar per la vida. No anirem a plantar-nos davant Camps, per fer-nos els milhomes. Seria improductiu, no resoldria les coses”, ha puntualitzat Homs. “No som un govern per ficar el dit a l'ull d'altres governs”, ha reblat Homs, conscient que possiblement serà més convenient aprofitar la reunió del 20 d'abril per “crear un clima de confiança mútua”, posant l'accent en assumptes que els dos executius “comparteixen” un interès.

En aquest sentit, el portaveu de l'executiu català ha destacat que en altres assumptes hi ha “més possibilitats d'avançar”, com per exemple el projecte del corredor mediterrani.

Així mateix, Homs ha criticat el govern espanyol per tenir poc interès en aquest cas i que “s'ho ha mirat molt de lluny”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.