El lector escriu

Tenim una bona sanitat

Massa cops es critiquen les mancances del nostre país, i creiem que té un nivell molt baix.

Res de tot això. Tenim una sanitat de gran qualitat, amb molt bons hospitals. Però també hi ha una sanitat que potser no disposa d'unes grans instal·lacions però sí que ofereix uns professionals d'una qualitat humana impressionant, i això es fa evident quan, com ha estat el nostre cas, hem hagut d'enfrontar-nos a les últimes setmanes de vida de la nostra filla, que patia un tumor al cervell i la seva fi era imminent.

Tant el servei del PADES de Barcelona i de Manresa, que van atendre-la perfectament, com, sobretot, l'Hospital Evangèlic de Barcelona, on va estar ingressada fins a la seva mort, i on va ser atesa amb tota la cura i atenció que podia rebre, mereixen el nostre més gran agraïment. El tracte humà de tot el personal, començant pel Dr. López i acabant per l'últim ajudant d'infermeria, va ser en tot moment excel·lent, buscant sempre que el final de la nostra filla fos el més plàcid i tranquil, i que la família estigués atesa i confortada en uns moments tan difícils.

Mentre el nostre país disposi de professionals com aquests podem estar segurs que superarem les crisis que vinguin, perquè la feina ben feta no necessita inevitablement instal·lacions luxoses. Necessita, això sí, persones que estimin la seva feina i que estimin també el seu proïsme.

Vacarisses

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.