Política

rússia

Putin avisa que les forces estratègiques de Moscou estan “preparades pel combat”

El president rus diu que Rússia evitarà un “enfrontament mundial”, però adverteix que no tolerarà amenaces” occidentals

El president rus, Vladímir Putin, ha acusat aquest dijous Occident de “revengisme i arrogància”, durant la desfilada militar a la plaça Roja de Moscou per commemorar el 79è aniversari de la victòria de la Unió Soviètica sobre l’Alemanya nazi a la Segona Guerra Mundial. Des de la tribuna que presidia l’acte, el president rus, que dimecres va assumir un cinquè mandat, ha acusat les elits occidentals “d’arrogants” per oblidar el paper fonamental que va tenir l’URSS en la derrota de l’Alemanya nazi en la Segona Guerra Mundial i d’atiar els conflictes arreu del món, segons informen les agències.

“Sabem al que condueix l’exorbitància de tals ambicions. Rússia farà tot el possible per a evitar un enfrontament mundial”, ha dit Putin i, ha advertit: “No permetrem que ningú ens amenaci. Les nostres forces estratègiques estan sempre preparades per al combat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia