Punt divers

L'Aliança de Sabadell obrirà el 2008

El nou centre acollirà tretze especialitzacions mèdiques i nou quirúrgiques, i ocuparà 18.721 metres quadrats

La Clínica Aliança a Sabadell, que en aquests moments està en obres, estarà totalment rehabilitada a finals d'any. Si es compleixen els terminis, les previsions apunten que el centre tornarà a obrir les seves portes a començaments del 2008.

Segons ha informat el grup Aliança, el projecte conserva l'estructura de l'edifici i la seva rehabilitació integral inclou una nova façana i una distribució de l'interior realitzada d'acord amb els criteris hospitalaris més actuals. Un cop finalitzades les obres, la clínica comptarà amb una superfície total de 18.721 metres quadrats i vuit plantes sobre rasant. En el semisoterrani se situaran els serveis de diagnòstic per imatge, la cuina, el vestuari i diversos magatzems.

La clínica acollirà tretze especialitats mèdiques i nou quirúrgiques. I, entre d'altres serveis, comptarà amb àrea quirúrgica, obstètrica, neonatologia, unitat de cures intensives, unitat de cirurgia sense ingrés, hospital de dia, unitat de diagnòstic ràpid i urgències.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.