Successos

successos

Denuncien una nova agressió a un funcionari del Centre Penitenciari Ponent

El sindicat CSIF i ACAIP han denunciat aquest dissabte que un funcionari del Centre Penitenciari Ponent de Lleida ha sofert una agressió per part d’un intern. Segons han informat els sindicats i han confirmat fonts penitenciàries a l’ACN, els fets han tingut lloc cap a les quatre de la tarda, quan l’intern acabava de fer una videotrucada i se l’ha conduït cap a la seva cel·la.

Just abans d’entrar-hi, l’home, de 25 anys, s’ha tirat a sobre el funcionari i li ha donat un cop de puny. L’agressor ha hagut de ser reduït per la resta de funcionaris presents, als quals també hauria colpejat i amenaçat de mort.

Segons han informat els sindicats, l’home ja havia protagonitzat aquest divendres un altre episodi violent, quan va trencar una finestra de l’edifici penitenciari i va intentar agredir amb els vidres a diversos funcionaris.

Agressió a Lledoners

D’altra banda, aquest divendres també es va produir una altra agressió a la presó de Lledoners (Bages), segons han denunciat els sindicats. Dos interns s’estaven barallant quan un funcionari va intervenir separar-los, i un dels reclusos va començar-lo a agredir amb cops de puny a la cara, que li van causar importants lesions al nas i l’ull. Un altre funcionari va anar a ajudar-lo i també va rebre esgarrapades, mentre un segon intern intentava impedir que s’enduguessin el primer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia