Successos

Reprenen la recerca del banyista desaparegut

Els serveis d’emergència han reprès la recerca de l’home que ahir va desaparèixer a la platja de Roses mentre es banyava amb un amic. Amb coordinació amb Salvament Marítim, Mossos, Guàrdia Civil i Policia Local, els Bombers hi estan treballant amb deu dotacions i amb l’helicòpter per fer la recerca extensiva fins a la desembocadura del Fluvià.

Els fets van passar pels volts de les set del matí quan una embarcació particular va poder rescatar una de les víctimes, que estava demanant ajuda des d’una zona propera a l’espigó.

Un cop a dins del bot, el jove, de nacionalitat francesa, va advertir que el seu amic no sortia de l’aigua i des de l’embarcació es va alertar als serveis d’emergència. Des d’aquell moment, es van activar dotacions de submarinistes del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials dels Bombers (GRAE), a banda de dotacions terrestres, Salvament Marítim i el grup de submarinistes de la Guàrdia Civil i dels Mossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]