Societat

tradicions

Publicat el videoclip de la festa major de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha publicat el videoclip de la cançó oficial de la festa major de Lleida 2024, de la cançó El millor moment. L’interpreta la cantant Lucía Fernández, guanyadora del càsting de solistes que va convocar LleidaJove. La cançó és una de les novetats de l’edició d’enguany de la celebració. L’objectiu de la Paeria és fomentar la creativitat del jovent i incentivar la seva implicació en la festa. També, s’ha volgut reconèixer la trajectòria dels Bucs d’Assaig El Mercat en la dinamització, la promoció i la difusió de la música jove lleidatana.

Musicalment, la peça integra elements de la rica tradició local –per exemple el garrotín– i els han fusionat amb sons contemporanis com l’electrònica o el pop més actual. Lucía Fernández té 18 anys i cursa el cicle formatiu de grau superior en tècniques d’actuació teatral a l’Aula Municipal de Teatre. De molt petita, va mostrar la seva passió pel món artístic i musical i ja ha participat en moltes obres. A més, forma part d’un grup de versions. El seu somni és poder viure de la música i que la gent gaudeixi de les seves cançons. L’edició i producció del videoclip ha estat realitzada per l’empresa Replay Serveis Audiovisuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia