Societat

PUIGCERDÀ

El consistori perseguirà i denunciarà les actituds incíviques

L’Ajuntament de Puigcerdà avida en un comunicat que perseguirà les actituds incíviques que infringeixin l’Ordenança reguladora de Convivència Ciutadana, que es va aprovar en el ple del mes de març. “L’incivisme d’uns pocs té un cost que acaba pagant el conjunt de la ciutadania”, valora el consistori, que recorda algunes de les infraccions que contempla la normativa. Entre d’altres, els residus voluminosos s’han de deixar els dilluns i dijous al vespre a les zones de contenidors ben col·locats, ocupant el mínim espai possible i sense destorbar el pas de cotxes i vianants. També és obligatori recollir les deposicions dels animals domèstics i està totalment prohibit el consum de begudes alcohòliques als espais públics no autoritzats, així com fer necessitats fisiològiques.

Les infraccions lleus seran sancionades amb una multa de 200 euros; les greus, amb una d’entre 500 i 1.500 euros, i les molt greus, amb una d’entre 1.501 i 3.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]