Societat

Els Mossos detenen un conductor sense carnet a Sitges

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous Leonardo Z.Z., de 39 anys, de nacionalitat colombiana i veí de Terrassa, perquè conduïa sense carnet, ja que mai s'havia tret el permís. L'home duia un DNI i una targeta d'un centre comercial robats al juliol en una platja de Barcelona. Per aquests fets, també se l'acusa d'un delicte d'apropiació indeguda.

Els fets es van produir a dos quarts d'una del migdia, en un control de velocitat a la carretera C-246, a Sitges. Els Mossos van aturar un vehicle que semblava que tenia la ITV caducada. Com que el conductor, Leonardo Z.Z., anava indocumentat, se'l va traslladar a la comissaria, on els agents van comprovar que el conductor no té permís de conduir, fet pel qual se'l va detenir. L'home té almenys un antecedent anterior per un delicte contra la seguretat viària.

Va ser durant l'escorcoll que li van fer a la comissaria abans de ficar-lo al calabós que li van trobar un DNI i una targeta d'un centre comercial a nom d'una dona que havia denunciat el seu robatori. A preguntes dels agents, va afirmar que s'havia trobat les targetes a prop de l'estació de tren de Terrassa.

El furt dels documents s'havia produït el 25 de juliol, quan la víctima va denunciar que li havien robat la bossa, amb els documents, a la platja de Sant Sebastià de Barcelona.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Joan Espona, nou president dels caçadors gironins

OLOT

Els prototips de la plataforma eòlica, frenats per la falta de pressupost

GIRONA

Comencen els treballs d’estudi i preservació de boscos de pi negre al Ripollès

CAMPELLES
La crònica

Les probabilitats que t’atropelli una bicicleta

Societat

Afavorir la inclusió de joves LGTBIQ+

El Prat de Llobregat
SOCIETAT

Canet vol preservar el so de les campanes declarant-les bé cultural d’interès local

CANET DE MAR

El barri Devesa-Güell bateja una plaça amb el nom de Natàlia Molero

girona

El Col·legi de Metges distingeix Miquel Carreras, Josep Lloveras i el Bernat Jaume

GIRONA

Tensió i cops de porra a la seu de Ciutat Vella durant la protesta pel desallotjament de La Tancada

Barcelona