Cultura

Cartell de primera per la Telecogresca

Antònia Font, The Unfinished Sympathy i Celtas Cortos actuen divendres a la festa universitària

Com si es tractés d'un festival més dels que cada any inunden de música les nits de la primavera i l'estiu, la Telecogresca ha anunciat per a la seva edició d'enguany, que tindrà lloc aquest divendres, 11 de maig, una sèrie d'actuacions musicals que encapçalen grups com Antònia Font, The Unfinished Sympathy i Celtas Cortos. La cita tindrà lloc al recinte del Fòrum (21h), espai que s'ha convertit en referent de la música de grans aglomeracions a Barcelona.

Josmar i El Sobrino del Diablo
El cartell es completa amb les actuacions de Canteca de Macao, Def con Dos, DJ de Mierda, Ultraplayblack. A més, durant el dia s'oferiran actuacions al Campus Nord, amb algunes de sorprenents com la del xouman Josmar, a lo del cantautor El Sobrino del Diablo. També hi haurà activitats esportives i una gimcana.

La Telecogresca és la festa que cada any organitzen els estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de telecomunicació de Barcelona (ETSETB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Amb dos escenaris i un seguit d'activitats paral·leles -percussionistes, animacions teatrals...-, la festa es planteja com un espai de trobada per a estudiants i gent jove en general . Els seus preus populars, tant en l'entrada -14€ si es compra anticipadament- com en les consumicions -1,5€ la cervesa- fan realitat l'objectiu de reunir, com en passades edicions, més de 12.000 persones


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.