Cultura

Pop Arb és pop independent

Quimi Portet, Joan Miquel Oliver i Standstill, entre els participants al festival d'Arbúcies

El festival Pop Arb, mascaró de proa del pop de tall independent fet a Catalunya i encertada aposta de l'ajuntament d'Arbúcies per suplir la marxa de l'Acampada Jove, es consolida com un dels festivals estrictament musicals que es fan durant l'estiu en terres catalanes. Sense component mobilitzador més enllà del perfil del seu cartell, el Pop Arb ha anunciat la seva tercera edició amb un cartell que reuneix els noms més destacats de la música independent catalana: Standstill, Abús, Love of Lesbian, Quimi Portet, Joan Miquel Oliver i Sanjosex, entre un total de 24 actuacions, entre concerts en directe i sets de DJs, que comptaran amb la presència d'Ángel Molina i Miqui Puig, entre d'altres.

El festival, que tindrà lloc els dies 20 i 21 de juliol, presenta com a principals novetats la presentació d''un concert especial a càrrec d'Abús al Jardí de Can Torres, espai que va utilitzar Sisa fa dos anys però que el 2006 no va ser utilitzat. Així mateix, i seguint una tendència general, el Pop Arb fixa els seus ulls en el públic infantil amb la presentació d'un concert espectacle a càrrec de Don Simón y Telefunken que tindrà lloc a les Piscines Municipals. En aquest mateix àmbit tindrà lloc un combat musical a ritme de soul i rumba entre els Djs Miqui Puig i Txarly Brown.

Pel que fa a la resta de concerts, la majoria tindrà lloc al recinte de Can Cassó, un espai habilitat amb dos escenaris. També es faran concerts al local Barrock i al Gorg Nou i el Barrock. Les entrades, ja a la venda, tenen un preu anticipat de 20€ per al divendres 20 i 25€ per al dissabte 21. L'abonament per tots dos dies té un preu de 30€, però fins al 24 de juny té un descompte de 5€.

El Pop Arb està organitzat per l'Ajuntament d'Arbúcies i compta amb el suport de l'AVUI.CAT. El cartell el completen formacions com Albaialeix, Oscar Abril Ascaso + Sedcontra Avec les Autres, Electrocugat, Hidrogenesse, Los Carradine, Mendetz, Dorian, Dr. Mashirito, DJ Phil Musical, Nosticsol, Miss Carrusel, La Increïble Història de Carles Carolina, Vyvian, The Light Brigade / La Brigada i DJ Facto vs DJ Delafé.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
novetat editorial

Verdaguer, l’autor català més biografiat

Barcelona
Crítica

Set de... coherència

TRADICIONS

El Ple de l’Ascensió aprova la celebració de La Patum de Berga

BERGA
Llagostera

El Festival Espurnes viu la seva edició de més èxit

Llagostera
CULTURA

Mor Roger Corman, icona del terror i mestre de grans cineastes a Hollywood

Música

‘Zorra’ no convenç i situa Espanya a la cua d’Eurovisión 2024

Malmö (Suècia)
La crònica

Blanes estén una catifa vermella

La crònica

Dia de flexió i de reflexió en el festival Trapezi

música

Grabu: “Faig una música que aquí és poc habitual”

girona