Esports

L'Ajax confirma la contractació d'Oleguer

L'Ajax d'Amsterdam ha anunciat la contractació del fins ara defensa del FC Barcelona, Oleguer Presas, a falta de la realització d'unes proves mèdiques a les quals s'haurà de sotmetre el jugador dilluns que ve, segons ha anunciat el conjunt holandès en la seva pàgina electrònica.

El contracte tindrà una durada de tres temporades, fins al juny de 2011, amb una clàusula de renovació per una campanya més. L'Ajax i el Barcelona ja havien arribat a un acord pel traspàs xifrat en 3 milions d'euros, més un complement de 2,25 per objectius.

Oleguer, fitxat pel Barcelona procedent del Gramenet l'estiu de 2001, va debutar en el primer equip blaugrana el novembre de 2003 i des d'aleshores ha disputat 164 partits oficials, amb dos títols de la lliga, dues Supercopes i la Lliga de Campions de la temporada 2006.

El nou entrenador de l'Ajax, Marco van Basten, espera que Oleguer s'integri a la disciplina de l'equip dimarts que ve.

"Danny Blind -un dels tècnics ajudants- em va confirmar la bona notícia. No era un secret que des de fa temps buscàvem un central i estic satisfet amb la contractació d'Oleguer. La seva qualitat ens ajudarà, estic convençut. Té una bona edat, experiència al més alt nivell i es tracta d'un defensor amb garanties", ha dit Van Basten.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.