Esports

Oleguer viatja a Amsterdam per signar el seu contracte amb l'Ajax

FC Barcelona

El jugador del FC Barcelona Oleguer Presas ha viatjat aquest dilluns a Amsterdam per signar el seu contracte amb l'Ajax, on jugarà les pròximes tres temporades, amb opció d'ampliar l'acord un any més. El futbolista, de 28 anys, haurà de sotmetre's aquest dilluns a la tarda a les proves mèdiques i després signarà el contracte amb el club holandès.

L'entrenador de l'Ajax, Marco van Basten, espera que el defensa català s'incorpori dimarts als entrenaments i que dimecres viatgi amb tot l'equip a Anglaterra per preparar la pretemporada. El club holandès ha pagat un total de 3 milions d'euros al Barça pel fitxatge d'Oleguer, més un possible bonus de 2,25 per objectius.

Aquest dilluns al matí, el jugador català ha passat pel club blaugrana per acomiadar-se dels qui han sigut els seus companys durant els últims sis anys.

El jugador del Barça Andrés Iniesta ha assegurat que al vestidor "sempre s'ha tractat bé" al sabadellenc i l'ha definit com un company "deu". Iniesta ha recordat que, encara que Oleguer no hagi jugat molts minuts en les dues últimes temporades, sempre que "s'han aconseguit coses, ell era titular, tant en les Lligues com en la Champions".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.