Articles

Reus, París, Londres...

D'AVUI.cat

Després de disset anys de trajectòria els Whiskyn's han anunciat una aturada "indefinida", precedida, com és natural, de la preceptiva gira de comiat. Després de l'estiu la banda passarà a l'estat de reserva sense tancar la porta a un possible retorn si mai vénen temps millors.

Els Whiskyn's de Reus són un bon exemple de banda que ha sabut madurar i millorar amb el temps, capaç de passar de les kumbaiades pròpies dels seus primers discos, quan duien aquell ocurrent però ximplet nom de Whiskyn's Cullons i feien aquella cara de rebels sense causa disposats a menjar-se el món, fins arribar al que era el grup fins ahir, un grup de joves entrats en la trentena encara tenaços en la seva insistent recerca de la perfecta cançó pop.

Reus, París, Londres, el seu últim disc, tanca la trajectòria que qualsevol banda de pop voldria tenir, des dels dubtes i la il·lusió del principi fins a la seguretat i l'escepticisme del final. Com la vida mateixa. Whiskyn's s'han fet grans i ara els pertoca descansar.

Sort en el futur, Joan i companyia.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.