Successos

Els mossos denuncien un motorista que anava a 191 km/h en tram de via limitat a 70

El motorista circulava dins el terme municipal d'Anglès en direcció a la Cellera

Els fets van passar dijous passat però els mossos ho han difós avui

Els mossos d'esquadra de trànsit de Girona han denunciat el conductor d'una motocicleta per un delicte contra la seguretat viària en circular a 191 quilòmetres per hora en un tram de carretera on la velocitat està limitada a 70 km/h, al terme municipal d'Anglès.

La policia autonòmica ha informat avui que els fets van passar el passat dia 30 de desembre, quan agents de trànsit que realitzaven un control preventiu de velocitat al quilòmetre 100,5 de la N-141, a Anglès, van observar una motocicleta que circulava a gran velocitat en direcció a la Cellera.

El radar va indicar que el motorista circulava a 191 km/h en un punt on la velocitat màxima permesa és de 70 km/h, fet que suposa 121 km/h més de la velocitat tolerada.

Tenint en compte que el conductor de la motocicleta va sobrepassar en més de 80 km/h el límit permès en una via interurbana, es van instruir diligències policials i se li va imputar un delicte contra la seguretat viària, tipificat a l'article 379 del Codi Penal.

El conductor va ser citat amb posterioritat perquè es presentés al jutjat d'Instrucció de guàrdia de Santa Coloma de Farners (Selva).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.