Societat

Els accessos a BCN registren les retencions habituals en el 1r dia laborable de límit de velocitat a 80 km/h

Trànsit

Els accessos a Barcelona han registrat a primera hora d'avui les retencions habituals en el primer dia laborable després d'entrar en vigor la normativa del govern de limitar a 80 quilòmetres per hora la velocitat a l'àrea de Barcelona per reduir la contaminació, segons han explicat fonts del Servei Català de Trànsit (SCT). No serà fins a l'1 de gener quan es comenci a sancionar els conductors que superin aquesta velocitat.
Aquesta limitació es va començar a aplicar dissabte, tot i que fins a l'1 de gener no se sancionarà els conductors que superin aquesta velocitat i circulin dins dels límits establerts fins ara. Les vies afectades són la C-31 entre Gran Via i Castelldefels; la C-32/B-20, entre el Nus de Llobregat i Cornellà de Llobregat; la C-32, entre el Nus de Llobregat i l'enllaç amb la B-23; la B-23/AP-2, entre la Diagonal i Molins de Rei; l'A-2, entre el Nus de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts; la B-10, entre el Nus de Llobregat i Morrot; la C-16 entre la Ronda de Dalt i el Túnel de Vallvidrera, i la C-58, entre Trinitat i Montcada.

El SCT volia començar a implantar la mesura l'1 de novembre i deixar un període de prova i informació de dos mesos. Tot i això, les greus incidències a Rodalies van provocar un augment de la circulació amb vehicle privat, fet que va obligar Trànsit a ajornar l'aplicació fins que no se solucionessin els problemes ferroviaris.

Ara, quan s'han normalitzat les línies C-2 sud, C-7 i C-10 de Rodalies de Renfe, el SCT ha aplicat, en fase informativa, la nova limitació. Tot i això, el període informatiu només durarà un mes i la nit de Cap d'Any es començarà a multar els que superin els 80 quilòmetres per hora en 12 trams de 16 municipis de la comarca del Barcelonès i el sud i el centre del Baix Llobregat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pengen la bandera interseccional per a la llibertat sexual

SALT
societat

46 demandes d'asil per raons d’orientació sexual o identitat de gènere fins l’abril

Barcelona
societat

Crítica del síndic per l’actuació punitiva de l’Ajuntament amb un sensesostre

Barcelona
Societat

Triquell, Cookah P. & Boom Boom Fighters i el Pony Pisador, caps de cartell de la festa major

Sant Cugat del Vallès

Joan Espona, nou president dels caçadors gironins

OLOT

Els prototips de la plataforma eòlica, frenats per la falta de pressupost

GIRONA

Comencen els treballs d’estudi i preservació de boscos de pi negre al Ripollès

CAMPELLES
La crònica

Les probabilitats que t’atropelli una bicicleta

Societat

Afavorir la inclusió de joves LGTBIQ+

El Prat de Llobregat