Societat

Enxampen dos conductors a més de 190km/h

Els Mossos d'Esquadra han denunciat dos conductors que van ser interceptats pel radar mentre circulaven a més de 190 km/h en vies on la velocitat màxima permesa era de 100km/h.

El primer d'ells, va ser interceptat el passat 19 de març a les 13.28 hores, al quilòmetre 65.2 de la carretera C-17, al municipi de Gurb (Osona). El vehicle va ser captat pel radar mòbil dels Mossos, que el van fotografiar a una velocitat de 194 km/h. L'infractor és Marc C.C de 22 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Taradell (Osona).

L'altre conductor, veí de Vic, va ser enxampat el 21 de març quan faltaven poc minuts per les 9 del matí. Segons els agents, circulava a 193 km/h pel quilòmetre 64,3 de la C-16, situat a la població de Sallent (Bages). Es tracta d'Eduardo V. E, de 43 anys i de nacionalitat espanyola.

Els dos infractors han estat denunciats penalment per un delicte contra la seguretat del trànsit al conduir a una velocitat superior als 80 km/h respecte la velocitat permesa a la via.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.