Societat

El govern recapta 3,2 milions d'euros amb 40.000 sancions per excés de velocitat a la zona de 80 km/h

Trànsit

El govern de la Generalitat ha recaptat un total de 3.214.507 milions d'euros, fins el 17 de novembre, per les sancions imposades a conductors per excés de velocitat a la zona de l'àrea metropolitana de Barcelona limitada a una velocitat màxima de 80 km/h.

Fins a mitjans de novembre, el nombre de sancions fermes per infraccions comeses per excés del límit de velocitat en aquesta zona eren de 40.086. Aquestes són les dades facilitades pel conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, en resposta a tres preguntes parlamentàries formulades pel grup parlamentari de Convergència i Unió (CiU), publicades al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC).

A més, s'han retirat punts a un total de 16.478 conductors com a conseqüència de l'excés del límit de velocitat en aquesta zona.

La limitació de velocitat a 80 km/h va ser aprovada pel govern de la Generalitat amb l'objectiu de reduir la sinistralitat i la contaminació a l'àrea metropolitana de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.